Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Foto: Tine Marie Valbjørn Hagelin

Foto: Tine Marie Valbjørn Hagelin

Påmeldingskonkurranse vinterturer

Vinnerne av hodelykter er trukket

1. januar startet det hele tre vinterturkonkurranser i Ishavskysten friluftsråds medlemskommuner: Lakselvbukt turkonkurranse, Lyngen turtrim - Vintergnisten og FYSAK vinterkonkurranse Storfjord. I den forbindelse kjørte vi en konkurranse blant de som både meldte seg på konkurransene og registrerte minst én tur i løpet av årets første uke. Vi har nå trukket to hodelykter blant alle kvalifiserte deltakere i hver av de tre konkurransene.

Vinnerne er:

Lakselvbukt turkonkurranse:

Tone Lakselvnes og Vivi Engen

Lyngen turtrim - Vintergnisten:

Tone Iversen og Tormod Kristiansen

FYSAK vinterkonkurranse Storfjord:

Marie Finnstø Kvande og Marie Angelsen
 
Vinnerne blir kontaktet. Vi gratulerer!
 
 

Bli med i turkonkurransene!

Det er fortsatt mulig å bli med i turkonkurransene våre! Konkurransen i Lakselvbukt går over hele kalenderåret, mens vinterturkonkurransene i Lyngen og Storfjord avsluttes 30. april.

For at turen din skal registreres i konkurransen, må du først ha meldt deg på den enkelte turkonkurransen du ønsker å delta i. Dette gjøres på de respektive turkonkurransenes side på TellTur.no. Du finner alle turkonkurransene i Ishavskysten friluftsråd her.

Når du er påmeldt konkurransen, kan du velge å registrere turene dine med kodene du finner på de enkelte turmålene. Dette gjøres på TellTur.no. Du kan også velge å registrere turene ved hjelp av appen Norgeskart friluftsliv, i temalaget som heter TellTur. Denne bruker GPS og gir deg beskjed om muligheten til å registrere turen når du er cirka 50 meter unna turmålet. Merk at den vil gi beskjed om muligheten for registrering uavhengig av om du er påmeldt konkurransen, så husk å melde deg på før du registrerer turen om du ønsker at den skal telle med i konkurransen. Dessverre er det ikke mulig å melde seg på konkurransene i appen.

Les mer om TellTur, påmelding og registrering av turer her. Om du fortsatt er usikker, kontakt Solveig Enoksen på solveigenoksen@ishavskysten.no.

Husk!

Skal du ut på tur om vinteren må du alltid sjekke skredfare. Legg aldri ut på tur om vinteren uten å være kjent med lokale forhold eller ved fare for snøras. Skredfaren kan du blant annet sjekke på varsom.no. All ferdsel skjer på eget ansvar. Vær obs på at turrutene er skiltet og/eller beskrevet for ferdsel på barmark. Det kan også være lurt å pakke med mer niste, drikke og klær enn du tror du får behov for. Vi kan ikke garantere at parkeringene er brøytet på vinteren.

Lurer du på om det er tråkket skiløyper der du vil på tur? Sjekk skisporet.no for oppdatert løypeinfo.

Siste nyheter