Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Årsrapport 2017 og Handlingsplan 2018

Årsrapport 2017 og Handlingsplan 2018

Vellykket årsmøte og eiermøte

Friluftsrådets årsmøte ble avholdt i Kystens hus i Tromsø 14. mars 2018. Over 20 delegater fra Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord og Tromsø deltok. I forkant av årsmøtet var det eiermøte.  

Tine Marie forteller om planene for år 2018 under årsmøtet
Tine Marie presenterer årets prosjekter. Foto: Maja Sjöskog Kvalvik

Årsmøtet

Årsmøtet ble effektivt og positivt gjennomført der både årsrapport med regnskap for 2017 og handlingsplan med budsjett for 2018 ble enstemmigt vedtatt. Tine Marie og Maja gikk gjennom fjorårets prosjekter og dette årets planlagte prosjekter.

I 2018 vil vi blant annet starte opp skoleprosjketet Læring i friluft, kartlegge skoler og barnehager sine uteområder, skilte og merke turstier både til topps og langs fjæra i Tromsø, satse på mer tilrettelegging i de statlig sikra friluftsområdene, lage ferdig turkart for Karlsøy og starte opp arbeidet med turkart for Lyngen og Tromsø, lage turhefter for de merka turene som er med i Telltur i Karlsøy, Lyngen og Storfjord, lage nytt Ti på hjul-turhefte og arrangere friluftsskoler og ordførerturer i alle medlemskommunene. 

Har du gode friluftsideer i ditt nærområde, ta kontakt med oss!

 

Her kan du laste ned årsrapport med regnskap for 2017.

Her kan du laste ned handlingsplan med budsjett for 2018.

 

Eiermøtet

På eiermøtet møtte representanter for administrativ ledelse i kommunene. Her diskuterte vi medlemskommunenes forhold til og samarbeid med friluftsrådet, og hvem friluftsrådet skal være i 2020. Administrasjonen og styret tar med seg mange gode ønsker, tanker og planer for de kommende årene.

 

Vi takker for godt oppmøte, og gleder oss til å fortsette det gode arbeidet med kommunene!

Siste nyheter