Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Utekjemi. Foto: Jan Höper ©

Utekjemi. Foto: Jan Höper ©

Kurs i utekjemi - 2. mai 2024

Kjemi er noe du ikke kommer deg unna - hvor mye du enn måtte prøve. Kjemi finnes nemlig overalt! Kjemi er vitenskapen om oppbygningen av atomer og molekyler, deres egenskaper, sammensetning og reaksjoner. Da skulle det bare mangle at vi har kurs om utekjemi i læring i friluft. 

I læring i friluft er et av målene å styrke elevenes motivasjon for å lære. Det gjør vi blant annet ved å bidra med praktiske og artige undervisningsopplegg for lærerne. På kurset vil lærerne få mer kunnskap om stedsbasert læring i kjemi, få trening i å gjennomføre elevaktiviteter ute. Kursleder er Jan Höper, førstelektor naturfag, Institutt for lærerutdanning og pedagogikk, UiT Norges arktiske universitet. Han brenner for utekjemi, og har mange spennende opplegg han vi dele.

NB! Kurset starter hjemme. Før du kommer på kurset må du nemlig ha gjort følgende forarbeid som er å tegne en typisk situasjon fra din kjemirelaterte undervisning. Du må også ha reflektert over hvorfor du tegnet det akkurat slik. Tegningen og refleksjonen tas med til kurset.

Sted: Hamnafjæra, Tromsø.

Når: 2. mai, kl. 09.30-15.00.

Invitasjon og program.

Påmeldingsfrist: 20. april 2024 til Toril Skoglund. NB! Det er begrenset antall deltakere.

Siste nyheter