Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ordførertur til Nattmålsfjellet med Kristin Røymo i Tromsø, 2016. Foto: Maja Sjöskog Kvalvik

Ordførertur til Nattmålsfjellet med Kristin Røymo i Tromsø, 2016. Foto: Maja Sjöskog Kvalvik

På tur med ordføreren i 2018

Ordførerturer har blitt en årlig tradisjon hvor medlemskommunenes ordførere inviterer sine innbyggere med på tur. Noen ordførere har sine favorittplasser som de besøker år etter år, mens andre velger ny tur for hvert år. Hovedmålet med disse turene er å ha det gøy, møte nye folk og også oppleve nye friluftsområder i kommunen. Og finnes det en bedre plass å bli kjent med sin ordfører enn ute i friluft med naturen som kulisser?

Ordførerturer i 2018

Datoer og turmål for alle ordførerturene er enda ikke avklart. Denne siden oppdateres fortløpende når datoene kommer, samt at alle ordførerturene legges ut på vår Facebookside og på de respektive kommunenes sider. 

 

Storfjords ordfører, Knut Jentoft, inviterer til åpning av postkassetrimmen med tur til Skibotn den 10. juni kl 12:00. Oppmøtested: info kommer. Enkel servering på turen. 

Tromsøs ordfører, Kristin Røymo, inviterer store og små med opp den fantastiske Sherpatrappa i Tromsdalen den 17. juni kl 11:00. Oppmøte ved Fjellheisen (nede). Enkel servering på turen. 

Balsfjords ordfører, Gunda Johansen: mer info kommer. 

Karlsøys ordfører, Mona Pedersen: mer info kommer. 

Lyngens ordfører, Dan Håvard Johnsen: mer info kommer. 

 

Vi oppfordrer selvsagt alle til å besøke nabokommunene også, så her kan det være en god anledning å bli med nabo-ordføreren med ut på tur!

Ordførerturene har blitt en årlig tradisjon hvor ordførerne og innbyggerne treffes ute i det fri og deler natur- og friluftsopplevelser

Siste nyheter